Зуека става татко след месец

0

zueka-anaВасил Василев-Зуека отново ще става баща, при това щастлив. Приятелката му Анна Вичева е повече от видимо бременна, а бебчето трябва да се роди до края на март. Досега Анна е крила бременността си от стеснение, тъй като двамата не са женени и „положението“ й можеше да разстрои някои хора.

Малко преди да се появи новият член на семейството, двойката вече мести багажа си в нова голяма къща в софийското село Лозен, която досега обзавеждали.

Ани и Зуека живеят заедно от началото на 2012 година. Актьорът напусна съпругата си Нина точно на коледните празници и се премести при любимата си. Двамата имат връзка доста отдавна, но я пазеха в тайна от медиите и най-вече от семейството на Василев, за да не бъде наранено.

Нина обаче каза, че знаела за забежката на съпруга си, но не подозирала, че ще се стигне чак дотам. Тя се затвори вкъщи за месеци наред, страхувайки се как ще погледне хората в очите и какво ще им обясни за внезапното бягство на съпруга си, когото безрезервно обичаше.

Зуека и Ани се познават от снимките на филма „Пансион за кучета“, който е правен през далечната 1999 г. В него Василев е актьор, а Ани е асистент-режисьор.

Любовта помежду им обаче пламва доста по-късно. Двойката се кри няколко години и накрая реши, че не може да живее повече в лъжи. Сега той се надява да стане мъжки татко. От Нина Димитрова вече има14-годишна дъщеря Девина.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/5s3FDc_h3K0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *