Зуека се скарал със Слави заради жена си

2
Нина и Зуека

Истината за разрива между Слави Трифонов и Васил Василев – Зуека лъсна 15 години, след като двамата се скараха жестоко и разделиха по изключително неприятен начин. До този момент причините за раздялата на Зуека с „Каналето” бяха само догадки, но отлично запознати с тогавашната ситуация журналисти разкриха какво и как е станало.

Оказва се, че сред основните причини за караницата между тогавашните добри приятели била доскорошната булка на Зуека – Нина, чиито претенции нямали граници. Нейните амбиции се разпростирали далеч отвъд желанията на нормалните хора и тя всеки ден карала актьора да иска повече и повече пари от Слави.

Слави Трифонов

Освен това, Нина непрекъснато натяквала на Василев, че в „Каналето” само си пропилява таланта, без да го броят за нещо повече от един обикновен работник. Мнението на Слави и другите шефове ясно си проличавало, когато дойде време за заплата – според жената тя била мизерно ниска.

В крайна сметка Нина не престанала да посипва раната със сол, докато Зуека най – накрая не кандисал и отишъл при Трифонов да иска повече пари. Дългия обаче го отрязал на секундата и тогава комикът твърдо решил да си бие камшика.

На Слави Трифонов му било повече от ясно какво и кой му създава неприятности, но продължавал да настоява на своето. Когато раздялата на Зуека и Нина лъсна преди известно време, той искрено злорадствал, че най – накрая някогашният му приятел се е отървал от досадната жена.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *