Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Зуека и Рачков се скараха за пари и жени

Зуека Рачков скараниРаздялата на Зуека с Нина така променила характера му, че от екипа почти не можели да го познаят. Докато Нина с нежност и рабиране успявала да смекчи лошите му страни и да заглади острите му ръбове, Ана го насърчавала да бъде такъв, какъвто е. Което се изразявало главно в отстояване на позициите и искане на пари.

Наистина Зуека от години взима по-малко от Рачков, но върши същата работа, а понякога и повече. Той се е оставил да бъде мачкана половинка от дългогодишния им тандем и прибирал толкова хонорари, колкото му давали, без да мрънка. Сега обаче се е превърнал в истинско мрънкало и изчислявал всяка недаписана стотинка, като си я търсел до дупка. Обяснението му било, че трябва да издържа Нина, малката си дъщеря и новото си семейство.

Рачков пък, който свикнал да взима повече, защото и той издържал две деца и новото си семейство, не остстъпвал нито крачка назад и си бранел хонорарите и завареното положение. Освен това бил известен със стиснатостта си и за левче бил готов да изпадне в депресия, или агресия.

Злите езици твърдят, че точно Зуека настоил колегата си към половинката му Мария Игнатова. Наричал я въртиопашка, обръщал му вниманието върху флиртовете й, карал му се като й купувал цветя и всячески му влияел  да му отвори очите и да види как се държи с другите, как се върти около мъжете, как избира разголени предизвикателни роклички.

Приятелят му уж го правел за добро, но сакатлъкът станал. Връзка на Игнатова се разчула прекалено и Рачков се принудил да я изгони да си помисли иска ли да са заедно или не. След това самият той размислил и я помолил да забравят кавгата, но тя вирнала нос.

Сега Рачков обвинява колегата си за това, че е останал сам, нервен е, иска да си върне Мария, а избухливостта му пречела на целия екип и най-много на тахната съвместна работа. Екипът също обвинявал Зуека за забърканата каша и нажежената обстановка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *