Зуека и Рачков се пуснаха на промоция за 6500 лева

0

Зуека Рачков скараниГосподарите на ефира Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, които  струват по 4000 лв. поотделно, са пуснали  промоционална оферта за 6500 лв., ако бъдат поканени някъде  за участие заедно. Това била новата им тарифа, за която в момента се самопредлагат двамата актьора за водене на каквато и да било шоупрограма по Коледа и Нова година, пише HotArena.net.

Миналата година двамата удариха джакпота и веселиха гостите в два хотела във Велинград, като си изкараха и хубава безплатна почивка с половинките си. Сега обаче нямало мераклии да ги вземат на такава цена и те свалили мизата. Двамата работят страшно много и би трябвало да използват почивните дни за релакс, обаче друго си е да препечелят по някой лев.   Заедно или поотделно. Но пък на празненства всеки вика, вдига наздравици и не му се слушат вицове по микрофона.

Доста по-скъпи и доста по-търсени от тях обаче били фолк певиците, за които думата „криза“ била почти непозната. Те искали над 7000 на вечер и то за няколко часа. За Новогодишната нощ са наети почти всички, които не заминаха на екзотична почивка и си останаха тук. Миналата година например Преслава успя да обиколи три заведения за една нощ и да получи хонорари и от трите.

Ивана вече се е спазарила за парти, от което ще вземе 9600 лева, но тя плаща и на оркестър. Другите диви също конкурират комиците и цената им стига между 8 и 10000 лева.

Емануела пък ще пее на увеселителен кораб край Босфора, а после ще отдъхва в тузарски турски хотел, където за нея пушенето е разрешено.

За първа година Андреа няма да пее, а на самата нея ще й пеят на Малдивите. Тя замина на романтична ваканция с Кубрат. Галена пък се е спряла на скъп софийски нощен клуб, а Анелия крие засега чия публика ще ощастливи.  Глория също ще пее за много пари в голям ресторант на Боровец

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *