Зуека и Рачков празнуват заедно на Нова година

0
Рачков и Зуека
Рачков и Зуека

С тях ще бъдат половинките им Анна Вичева и Мария Игнатова

Зуека и Рачков заедно с гаджетата си ще посрещнат заедно Нова година на щур купон във Велинград. За тяхно най – голямо съжаление обаче, това ще стане докато са на работа – първият предрешен като отец Прецакии, а другият като Жоро Бекъма.

Обяснено на чист български език – двамата са жестоко прецакани, защото навръх светлия празник ще трябва да работят, колкото и да им е неприятно. По време на партито те ще влизат в образите на най – известните си герои, за да радват малцината останали трезви.

Рачков и Зуека
Рачков и Зуека

Докато Зуека и Рачков ще се потят под каиша на безмилостния Магърдич Халваджиян, техните нежни половинки Анна Вичева и Мария Игнатова ще разпускат самостоятелно, най – вероятно на лов за амбициозни младежи. Актьорите донякъде са поуспокоени от факта, че докато са на работа, за техните благоверни ще се грижат майката и синът на Мария.

На по – близките Бъдни вечер и Коледа обаче всеки от тях ще има щастието да разпусне пред семейното огнище, да уважат семействата и приятелите си. В дома на Рачков като майстор – готвач ще се изявява Мария Игнатова, на която отдавна се носи слава на изключителна домакиня.

Едва през февруари, Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека ще имат възможността да разпуснат наистина. Тогава със сигурност те ще избягат някъде на топло и екзотично, а най – вероятно с тях ще бъде и шефът Маги Халваджиян с Кремена.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=0_QCO7ePgTQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *