Зрителите на ВИП Брадър: Черната Златка да си върви!

0
Златка Димитрова

Драгите телевизионни зрители определиха стартиралото в неделя издание на „ВИП Брадър” като „голяма простотия”. По различни интернет форуми хиляди души споделиха, че се чувстват излъгани и очакванията им са се провалили тотално. Повечето от тях са категорични, че началото ще бъде спасено от присъствието на звездната Памела Андерсън, но по – нататък навярно интересът тотално ще спадне.

Основният повод за разочарованието на зрителите е факта, че едва ли повечето от присъстващите в къщата могат да бъдат определени като ВИП персони. Почти всичките били неизвестни на масата от хора, а някои от тях напълно забравени от обществото.

Тонове отрицателна енергия се изсипаха към разкошната плеймейтка Златка Димитрова, която се изказа неподготвена и демонстрира нулеви познания по елементарна география. Припомняме, че Черната Златка заяви пред камерите, че столицата на ЕС е Франция, Англия или Германия.

„Какъв ВИП може да е тая? Та тя не прави разлика между столица и държава, за какво говорим?! Да си заминава, не искаме да я гледаме! Ами другите я ги виж – 90 % от тях са тотално пропаднали! Изложиха се яко продуцентите този път, няма две мнения по въпроса” – написаха разярени фенове на проваленото предаване.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=rL3lIaLW1b4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *