Зрители: Колко платиха на Кеворк предизборно?

6

Кеворк Кеворкян се върна на екран и както мнозина очакваха, той засвири на най-тънката струна на проправителствения концерт. Разчитайки на старата си слава, той веднага захапа не кого да е, а неудобните на ГЕРБ политици.

Първо награби Лъчезар Тошев от Синята коалиция, защото искал паметник на хан Аспарух. Той препоръча на мястото на Цар Освободител, който се ремонтира в момента, сините направо да сложат паметник на Иван Костов. В язвителната му критика попаднаха хора от старите правителства, които не говорели на разбираем за народа език и затова били пометени от историята. За пример за общуване с народа даде Тодор Живков, но фино, като направи паралел, без да го натрапва с Бойко Борисов. Той говорел с хората на прост език /Бойко/, затова бил добър политик и хората го разбирали. Станишев също беше разпънат на кръст и му беше приписана амбицията да управлява света. Сърцето му било в Кремъл, а неговите хора говорели за СПИН, вместо за народа. За да има малко цвят предаването, лека критика, но полудружелюбна бе отправена към министър Младенов, който играел еврейски танци на сватбата си.

Бившият агент на Държавна сигурност Кеворк Кеворкян със сигурност ще бъде верен рупор на управляващите, се видя още от първото му предаване. Той ще критикува, но по предварително съгласуване кого. Ще мята стрели и към ГЕРБ, но от тези стрели, които предизвикват обратен ефект. Форумци веднага надушиха духа на предаването и попитаха Кеворк за колко се е предал, като му припомниха негови публикации, в които той пишеше за ГЕРБ точно обратното. Журналистиката ни е несвободна и зависима и връщането на това предаване в този му вид го доказа, заключиха някои, които след първото, се зарекоха, че няма да гледат следващите дитирамби. Агентът винаги си остава агент, заключиха те и риторично запитаха чия школовка е изкарал и дали не са били обучавани заедно с премиера от едни и същи учители.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/PqeQrh96azI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

6 КОМЕНТАРИ

  1. Мръсната долна и продажна кука от ДС отново се намърда в телевизията…жалко, повярвах че това е минало, но явно долните червени бандюги са пожизнено намърдани там, отново да тровят и без това отровените мозъци на бг електората с тяхните болшевико-комуидни брътвежи! Пфу!

  2. Nаистина би било добре да остаряваш като катедрала?!! Но парите и алчноста все повече ни убеждават–някой остаряват и като „ЦЪРУЛЬ“

  3. Не вярвам зрителите да са задали този въпрос.Комунистическите крадци винаги обичат да говорят от името на народа.

  4. Браво! Правиш се, че знаеш какво е оксиморон, а не знаеш, че не се пише бившо, а бившЕ. Колко е бил прав бай Радой Ралин, когато е казал, че няма нищо по-страшно от полуинтелигента…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *