Зрители: „Къртицата „стана жестоко и гнусно предаване, спрете!

0

РусатаНа най-ужасните и нечовешки кадри се нагледаха снощи зрители на ТВ7. Така наречените изпитания бяха толкова гнусни и нечовешки жестоки, че дори коментаторите плахо казаха накрая – ама трябва да има някаква граница, ами ако стане нещастен случай?

Зрители още снощи започнаха да се възмущават в сайта на телевизията, но по-крайните мнения бяха изтрити.Рут пада Сега те пишат из социалната мрежа и призовават да се спре с тази гавра и нечовешки задачи. Като първи подвиг 18-те участника трябваше да изядат по един жив червей със сос по избор. Борейки се да не повърнат, героите успяха да преглътнат пълзящите твари, като само Николета и Азис отказаха. Но други трябваше да хапнат по два вместо тях.

След това с кошове на гърба участниците трябваше на принесат 620 килограма чакъл, като минаваха през участъци от дребни камъчета, поле от животински карантии – бял дроб и черва, дъски, намазани с олио, големи речни камъни, дълбок ров, пълен с кал и вода, кално мостче и шатра с дебели съскащи змии. червеиЗа да стигнат до кантарите и да претеглят колко са пренесли. Играчите се оваляха в карантии, падаха почти всички в рова с калта, боксуваха по мостчето и пак падаха, някои пълзяха по него с тежкия товар на гърба си, падаха и не можеха да станат в името на това да докажат, че не са Къртицата. Гибона едва не получи сърдечен удар, докато примъкна 55 килограма чакъл на гръб по ужасния терен, две от момичетата се задъхаха и им свърши въздухът, Рут Колева изпъна сухожилие, а на трима души бе оказана медицинска помощ.

Най-кошмарното беше, когато 45-килограмовата Кристина пренесе 35 килограма на гръб и дълго пада и лази, докато достигне финала. Коментаторите бяха шокирани, а Марта Вачкова понечи да каже, че трябва да се дават по-изпълними мисии, защото тази застрашаваше здравето на участниците, но веднага я прекъснаха, защото нямало време.

Грандиозно шоу! Направо треперя от вълнение! Не съм си представял, че някога ще стана свидетел на такова себеотдаване и смелост! – провикна се Иван. За да замаже положението, Андрей се жертва и изяде три червея. Но това не успокои зрителите. Те продължават да коментират, че това не е шоу, а издевателство над участниците, което застрашава не само здравето, но и живота им. В импровизирането студио всички бяха толкова шокирани, че не се сетиха и да търсят кой е Къртицата, само Иван каза, че този път се е маскирала и е изпълнила мисията, без да я саботира. Ако това състезание се разиграваше с кучета, щяха да ревнат поне пет организации за защитата им. Но понеже е с хора, ревнаха от ужас само зрителите със слаби нерви, а други се наслаждаваха на кошмарните гледки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/cwHiWTZpXeQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *