Пълна гадост! Зрители изключват ТВ7 заради червеи и хлебарки

0

ckerveiСлед като още на първия епизод на „Къртицата“ зрители се заканиха, че няма да гледат повече шоуто, заради отвратителната гледка с ядене на живи скорпиони, явно на продуцентите не им пукна и продължиха с гадостите.

Снощи клетите участници трябваше да бъдат предварително оклепани с мед, глюкоза и кленов сироп и да заврат главите си в пластмасови кутии, а върху тях да бъде изсипан коктейл от червеи, хлебарки и скакалци.  В този страхотен вид те трябваше да прекарат минута и половина.

Гледката наистина си струваше! За да изгони и най-големите непукисти от екрана. По лицата на играчите се разхождаха хлебарки, полепваха червеи, мъчеха се да влязат в устата им, падаха в деколтетата на жените, изпълваха сутиените им, свличаха се по краката им, а в очите на всички се четеше пълен ужас. Никой не смееше да изпищи, защото веднага щеше да налапа порция от гадините.

Още по-ужасното беше, че единственият гост – актрисата Теодоро Духовникова, едва не избяга от коментаторския си стол, а героичният Иван Христов на няколко пъти се задави и получи позивни за повръщане, като успокояваше публиката в залата, че е преглътнал това, което напира да излезе.

Така снощи ТВ7 се лиши от поредната си порция зрители, защото няма много мазохисти в България, които могат да устоят на гледката. При внимателно анализиране на „препятствията“ досега шоуто копира на 90 процента шоуто „Страх“, което беше забранено в много страни, включително и в България, тъй като деца се опитаха да повторят изпитанията и едно у нас загина.

Много ще ви е гаднооооооооо! – провикна се щастливо Андрей. И на вас – отговориха хиляди зрители и щракнаха дистанционното.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/SI11sltkmWo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *