Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Знаете ли кой е телефонният номер на смъртта?

gsmЗлатният номер на „Мобил Тел” е запазен за много специални хора. Богати, с влияние в държавата. Всеки бизнесмен и всеки мафиот мечтае за него, защото не се подслушва от МВР. Малцина са притежавали номера с деветте „8”- ци. Някои от тях вече не са между живите. Трагична участ сполетява абонатите на прокълнатия номер- 0888 888 888.

Владимир Грашнов . Първият собственик на златния номер

Владимир Грашнов

Владимир Грашнов

бил шефът на „Мобил Тел” Владимир Грашнов. На 9.10. 2001 тежко болният бизнесмен е откаран по спешност в Правителствена болница, където умира. Съпругата му Лора Видинлиева от няколко дни се молела на лекарите да прелеят кръв на мъжа й. Отказали.

До днес смъртта на

Опечаленото семейство на Грашнов

Опечаленото семейство на Грашнов

Владимир Грашнов тъне в мистерия. За няколко месеца шефът на „Мобил Тел” бива покосен от странна болест. Официалната версия е рак. Близките му обаче са на друго мнение. Съществува теория, че Грашнов е бил натровен с радиация от свои конкуренти.

Косьо Самоковеца. На 7 декември 2003 Константин Димитров се разхожда в центъра на Амстердам заедно с любовницата си Цеци Красимирова. Чуват се изстрели и двойката пада на земята. Самоковеца умира на място, а приятелката

Тялото на Самоковеца

Тялото на Самоковеца

му е тежко ранена от рикоширал куршум в главата. Видният контрабандист също притежавал прокълнатия номер. Има много версии за смъртта му. По всяка вероятност бил убит от конкуренти в трафика на наркотици. Смята се, че бил поръчан от сръбския мафиот Сретан Йосич.

Константин Дишлиев.  Ликвидиран

Константин Дишлиев

Константин Дишлиев

на 14 май 2005. В основата отново са наркотиците. Майката на Дишлиев обвинява Евелин Банев – Брендо, също техен родственик. Говори се, че Брендо провалил огромна пратка кокаин за Испания на стойност милиони евро. Получателят си поискал парите, но те мистериозо изчезнали. Смята се, че Брендо ги прибрал. По- късно Дишлиев е разстрелян посред бял ден. Евелин Банев е сред основните заподозряни, но така и не се стига до присъда. Дори да не е физическият поръчител, Брендо косвено носи вина за смъртта на Дишлиев. skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *