Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Знаете ли кои жени правят най – хубав сек*?

Изследване върху сексуалното поведение разкри кои дами са най – разкрепостени

червенокосите най - страстниГерманският специалист по сексология Вернер Хабермел извърши проучване по въпроса как цвета на косата влияе върху частния живот на жените. От оповестените резултати стана ясно, че най – свободни в отношенията си са червенокосите, които изоставят далеч зад себе си дори и спряганите за опустошителки на мъжки сърца блондинки.

В теста взели участие точно 120 жени от Германия, с различни естествени цветове на косата. Изненадващо е обаче, че червенокосите се чувстват най – свободно в мъжка компания не заради някаква обусловеност, а заради действията на силния пол. Ученият обяснява, че мъжете налитат с огромно удоволствие на тези дами по две основни причини: защото естественото червено е сравнително рядко срещано и защото този цвят подсъзнателно ги кара да мислят за огнени страсти.

червенокосите най - страстни„Причината червенокосите жени да са по – отракани се крие в самите мъже. Този цвят на косата е сравнително рядко срещан и индиректно провокира съзнанието, дори може да се каже, че действа възбуждащо. Обработените резултати ясно показаха, че жените с червен цвят на косата имат доста повече се*суални партньори и отношения, които рязко се отклоняват от приетите в обществото норми”, казва Хабермел.

„Когато жената реши да направи някаква промяна в живота си, първо започва от смяната на цвета. Ако новият е в червено, партньорите трябва да бъдат повече от внимателни. Дамите показват ясно, че са завладени от скуката и с действията си показват, че са готови за допускане на нов човек. Така че, червеното все пак остава проблем на силния пол”, допълва той.

Типично поведение на червенокоса жена в мъжка компания според Хабермел:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *