Зловещо самоубийство на софийските гробища (Снимка – 18+)

0
Дядо се самоуби на гробищата в София

Възрастен мъж се подпали и изгоря

Възрастен столичанин реши да се самоубие по изключително зловещ начин. Димитър Митев на 84 години взел решение да сложи край на живота си в неделния ден и около три часа следобед отишъл на Централните гробища в София. Помъкнал със себе си цяла туба кореселин, за да приведе в изпълнение самоубийствения си план.

След като стигнал до гроб, находящ се в парцел № 109, човекът се полял с кореселина и драснал клечка кибрит. Хора на служба в гробищния пак опитали да му помогнат и да го спасят, но го видели твърде късно. Извикали пожарната команда, но до идването на огнеборците дядото изгорял напълно и починал.

На един от близките гробове, Митев положил предсмъртното си писмо, което било адресирано до негов близък човек. В него самоубиецът обяснявал, че вече всичко на този свят му е омръзнало и не желае да живее повече така. Понеже изгубил смисъла на живота си, предприел съдбоносната крачка.

Служителите от гробищния парк са потресени и разказват, че в предсмъртното си послание, човекът обяснявал, че не иска да живее повече в мизерия. Пуснали се и слухове, че има и проблеми от семейно естество.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=bwT0IVWmd2U

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *