Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Зловещо разкритие потопи България в кръв! Виж кой уби най-големия български мафиот!

Убийството на Васил Илиев е сигнал за масова атака

доц. Александър МариновРазстрелът на Васил Илиев отключи серия от кървави мафиотски убийства, останали неразкрити и погребали в себе си страшната тайна за подземията на Държавна сигурност. Шест години след падането на комунизма зверовете бяха пуснати на свобода, насъсквани от кукловодите да се изяждат един друг и да късат живо месо от тялото на народа.

Кой и защо уби основателя на империята „ВИС” малцина знаят със сигурност, но страхът или съпричастността им към знаменателната трагедия ги кара да държат устата си заключена с катинар. 18 години след ликвидацията на Васил Илиев завесата започна да се повдига, а бившият шеф на Социалистическата партия в София доц. Александър Маринов се осмели да разкрие малка част от мистерията.

Убийството на Васил Илиев е политическо

Най-големият български мафиот за всички времена е ликвидиран по политическа поръчка. Случва се, защото има желание да разкъса веригите на създателите си от Държавна сигурност, чиято жажда за прясна кръв става все по-неутолима. Вълци в овча кожа, които и до ден днешен заемат високи постове в държавния чиновнически апарат, смучещи като вампири и робувайки на собствените си комплекси.

Васил ИлиевАлександър Маринов е последният човек, разговарял с Васил Илиев буквално минути преди настъпването на смъртта. Споделя, че не помни какво точно са говорили, но е сигурен, че по време на диалога е ставало въпрос за отделянето на „ВИС” от хората, които до този момент са покривали станалата печална преди години „застрахователна дейност”.

„Васил си даваше ясна сметка, че кукловодите използват него и другите момчета, за да осъществят своите политически или икономически цели. Той не искаше да бъде роб, не искаше да го насъскват срещу другите спортисти и да бъде оръжие в ръцете им. Той и още неколцина искаха да разкъсат захвата, много пъти сме говорили дали въобще може да се случи това. Събитията доказаха, че няма как да стане”

Имената на конкретния човек, дал първия сигнал за старта на хаоса в България, все още остават тайна. Неофициално всичко се знае, но важното е, че той остава безнаказан и само спомените за кръвта по ръцете му може да послужи за изкупление.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *