Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Зловещо! Психопат от Варна изкопа гроб на бившата си пред дома й

Надгробен камък стряска варненка под прозореца й в продължение на няколко месеца. Върху плочата имало табела с името , датата на раждането и смъртта на жената. „Погребението” е дело на бившия приятел на варненката, когото тя изоставила заради домашен тормоз.

 Жертвата на психопата потърсила помощ в център за жени пострадали от домашно насилие. Пред психолози страдалката разказала зловещата история с надгробната плоча, поставяна пред дома й от ревнивият й бивш възлюбен.

Въпреки че никога не й е посягал разбрала, че става изключително зъл и агресивен, ако тя е на различно мнение от неговото. Така стигнала до извода, че е по- добре да се раздели с него, преди да стане още по- лошо.

Обезумелият от гняв варненец обаче решил да си отмъсти на бившата си като й издига надгробна плоча под прозорците.

Всяка четвърта българка е обект на домашно насилие

След първия път, когато сварила рано сутрин злокобния камък с името й и датата й на смъртта, жената решила да не сигнализира полицията, за да дразни бившия си . Надявала се, че като си изкара злобата, ще му мине. Той обаче продължил периодично да й полага надгробния камък под прозорците.

Тогава жертвата решила да си обърне към специалисти, които да я посъветват как да реагира. Психолозите предупреждават, че психическия тормоз може да има и по- страшни последици от физическия. За съжаление психическите травми много трудно се доказват, а и няма как мъчителят да бъде наказан за подобно деяние.

Според последните изследвания, 25 % от българките са ставали жертва на домашно насилие, т.е., между 100 и 200 000 жени.

Жертвите на домашно насилие предпочитат да крият проблема си. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *