Зловещо! Чакъра взривен с граната и запален вътре в къщата!

0

ЧакъраОгромни  манипулациии са маскирали смъртта на Тодор Димов- Чакъра  преди 10 години като самоубийство. Това показват данните от началната експертиза след като тялото бе ексхумирано.  Оказва се, че престъпникът е бил взривен с граната и след това запален, за да бъдат заличени следите от убийството му. Официалните протоколи тогава твърдяха обратното, че той сам се  е взривил. Граната наистана е имало, но тя е била взривена в задната лява част на тялото. Останки от нея са намерени  в лявата бедрена кост с вход отзад.  Тодор е бил десняк и е невероятно и почти невъзможно човек да използва подобна изкълчена поза, за да се самоубие и то с граната. 

Изводите  на експертите, според новите факти,  показват една ужасна стъкмистика – че граната е била подпъхната под тялото му и след това взривена. Но това не е можел да направи Димов.  За заличаване на следите  пък трупът след това  е бил запален.

Любопитно е, че тялото е  било кошмарно изгоряло, но мебелите около него са само опърлени, или леко засегнати в изключително по- малка степен в сравнение с тялото. Край него  е имало фотьойли от изкуствена кожа, които би  трябвало буквално да се стопят, но не са претърпели почти никави щети . Напълно  логичен е изводът, че трупът е бил изгорен,  но не и помещението, в което е бил намерен. Точно това е довело експертите до извода, че той е бил запален от хора, които са били вътре при него.

Друг кошмарен факт е, че дясната ръка на Димов е била прибрана като сувенир от съдебния лекар, който извършил  първата експертиза. Патологът цели десет години я е съхранявал в хладилника на отделението по съдебна медицина. На един от пръстите й е поставена халката от шплинта на гранатата, която е използвана за взрива. Не е ясно това посмърнто ли е  станало или преди това. Не без серизона  съпротива и голямо шикалкавене от страна на медика, ръката била иззета сега  от военните следователи. Състоянието на запазения крайник  потвърждава изводите за сериозната подмяна на фактите и доказва, че гранатата е била сложена  под тялото на Тодор. Преди 10 години същият лекар е свидетелствал, че халката е нахлузена на един пръст,  а сега се оказало, че  тя се намира на съвсем друг.

От ръководството  на МВР преди десет години бе изпратено  официално съобщение, че Чакъра е открил опасна стрелба по полицията, която го била обградила. Последните разкрития обаче доста разколебават тази версия. Установено е , че полицейските екипи са били разположени срещуположно един на друг . И голямо количество от произведените изстрели са били  „приятелски огън“ – всяка част от полицаите е мислела,  че стреля Чакъра. След голямата канонада се оказало, че в дома му има само 16 гилзи. И е възможно той да е открил огън, когато полицаите са започнали да стрелят един срещу друг.
ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/_nKDIt-TNuo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *