Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Зловещо! 6 престъпления срещу народа тегнат върху президента Плевнелиев!

Росен Плевнелиев прикрива енергийната мафия и защитава чужди интереси

Росен Плевнелиев осигурява чадър на мафията

Росен Плевнелиев осигурява чадър на мафията

Анализаторът Стефан Гамизов заяви категорично, че върху съвестта на президента Росен Плевнелиев тежат най – малко шест сериозни престъпления срещу държавния интерес. Освен това той и в момента опитва да замаже престъпленията на монополите и престъпленията, които по един или друг начин са свързани с корпоративната мафия на чужди държави.

„Питате ме, защо не съм поканен в Обществения съвет на президента. Ами по простата причина, че ако аз отида там, ще му проваля всичките задкулисни действия по прикриване престъпленията на енергийните монополи и другите измами, свързани с корпоративната престъпност на запада. Той иска да постави в този съвет хора, които може лесно да манипулира поради тяхното незнание или такива, които умишлено ще му помогнат да манипулира гражданското общество. Питаха ме и защо Росен Плевнелиев е толкова некадърен, на което се опитвам да отговоря накратко” – написа Гамизов в личния си Фейсбук профил. Ето какво каза още той.

Стефан Гамизов

Стефан Гамизов

1. Той не е в състояние да вземе самостоятелно решение, защото е зависим от миналото си, в което имаше подозрения за пране на средства чрез „Бизнес Парк София”

2. Голяма част от тази зависимост е свързана и с един от най – тежките проблеми на обществото – цената на електричеството от Марица Изток 1 и Марица Изток 3.

3. Зависиме е от престъпността на монополите в България точно толкова, колкото и Г. Първанов бе зависим от корупцията на червените. Всички трябва да са наясно, че между крадците с руски или американски паспорти разлика няма, а у нас те доста често действат в комбина.

4. Росен Плевнелиев е лично зависим и пряко контролиран от Иво Прокопиев, Лидия Шулева, Симеон Дянков и останалите от кръга „Капитал”. Именно този кръг от личности често извършва престъпления в ужасяващи мащаби. Те не се наказват или преследват само и единствено, защото са в полза за някои западни фирми. Но въпреки това са престъпления.

5. Плевнелиев е контролиран и от началника на своя кабинет Цветелин Йовчев. Той е много опасен, тъй като е част от групировката в ДАНС, подкрепяща, прикриваща и участваща в престъпленията около АЕЦ „Белене”. Също така е направил и много мръсни услуги на различни западни правителства само, за да си осигури опрощаване на престъпленията.

6. Росен Плевнелиев е само една от марионетките на Питър Литгоу, който е шеф на търговската камара в САЩ. Този човек се интересува само и единствено как да преметне законите и Европейската комисия по отношение на срамния проект Марица Изток 1.

Това написа Стефан Гамизов и допълни, че вече е дошло време за истинска разплата. Той бе категоричен, че животът на цялата нация „виси на косъм”, защото е контролиран от мутри, олигарси, корумпирани политици и престъпници с бели якички. Разбойници, обявили война на българската нация.

„И накрая тяхната марионетка Росен Плевнелиев ще направи избори, които ще заформят правитество от типа „Всичко на масата”. На тази маса, върху която те ще изяждат и разкъсват съдбата на България и бъдещето на нашите деца”

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=kGbO59SLtnU

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Зловещо! 6 престъпления срещу народа тегнат върху президента Плевнелиев!

 1. Иван Токчев Отговор

  04.03.2013 в 21:55

  Този комунист ,както и всички останали комунисти в момента използва тактиката : „Крадеца вика дръжте крадеца“

 2. bold Отговор

  05.03.2013 в 9:31

  Турско-комунистическаи манипулации за дестабилизиране на държавата..

 3. гошо Отговор

  05.03.2013 в 9:44

  Гамизов, що не кажеш нещо дето не го знаем? Кой се интересува от истината? На кого му пука за безработните, пенсионерите и майките? Много отдавна съм го преценил, тогава когато изнасяше работници за Германия и не плащаше данъци, от това се печели много. Защо никой не попита от къде са милионите на милионерите, без да ги изброявам? Тия които не знаят да ги върнат, но има ли такъв смелчага в България? – отговора е НЕ! Е тогава само си приказваме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *