Злодеят Оуз от „Листопад” редовно пребивал жена си!

0
ouz1
Толга Карел

Skandalno.net Актьорът Толга Карел, който играе ролята на злодея, объркал съдбите на сумати хора във сериала „Листопад”, се държи още по-скандално и в живота, твърдят турски медии. През миналата година след ваканция в Германия светлокосият артист се налял до козирката с алкохол на връщане към Турция.

През цялото време на полета Толга се заяждал непрекъснато със стюардесите, крещял и скъсал нервите на останалите пътници. Сред тях обаче имало и такива, които решили, че няма да позволят да се размине на самозабравилата се телевизионна звезда. След приземяването те му устроили засада и го спукали от бой. С рани по главата на Толга Карел му се наложило да влезе в болница заради тежки телесни повреди, както и да отмени снимките за пореден телевизионен епизод.

Историята си има любопитно продължение. Като се пооправил от травмите Толга Карел завел дело срещу авиокомпанията, чиито

Злодеят Оуз не бил по-различен и в живота!
Злодеят Оуз не бил по-различен и в живота!

услуги ползвал на връщане от Германия. Той твърдял, че през цялото време на полета бил свеж и трезвен като кукуряк. А неговата версия за посегателството над личността му била свързана със сериала „Листопад”. Според него феновете на филма до такава степен съпреживявали историята, че решили да сложат на място злодея Оуз.

С това подвизите на Толга не свършват. Пак през миналата година Оуз /Карел/ се разделил с приятелката си, с която били заедно от доста години. Ойгу Чилик, която също е актриса, ядяла редовно пердах от Толга и това била една от основните причини за раздора между двамата. Но както самата тя признава публично, не му е оставала длъжна и също при бурните скандали е удряла където свари хубавеца.  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *