Златомир Иванов – Баретата продавал по 5 кг. хероин на месец – с видео

3
Златомир Иванов - Баретата
Златомир Иванов - Баретата

Хората на Златомир Иванов – Златко Баретата са пласирали по 5 кг. хероин на месец, без да се броят доставките на едро, с които зареждали дилъри на дрога в провинцията. Това става ясно от обвинителния акт срещу Антон Савов – Тони Мамата, който бе внесен в съда неотдавна. 160-килограмовият ковчежник на Златко Баретата е обвиняем по други дела за разпространение на zlatko_baretata9наркотици не защото е работил като конкурент на бившия командос, а тъй като дълго време се укривал. Така криминалистите предпочели да извадят Тони Мамата от кориците на делото срещу Баретата и да стартират отделно съдебно производство срещу него.
Хората на Тони Мамата използвали овчарници в планината край Костенец, за да укриват хероина в тях. Те взимали дрогата от Гърция

Златко Баретата и дясната му ръка - Тони Мамата
Златко Баретата и дясната му ръка - Тони Мамата

и я съхранявали в кошари в близост до София.
Полицейското разследване е установило, че каналът на Тони Мамата стигал не само до София, а чак до Холандия, Испания, Италия и Германия. Само малка част от наркотика оставал в столицата. Големите доставки били насочени за Централна Европа.
Антон Савов – Тони Мамата дълги години зареждал хероин от Турция, но преди година и половина променил схемата, тъй като се опасявал, че ченгетата вече са научили от свои къртици как точно пристигат доставките с хероин в България.

И Тони Мамата, както шефа си – Златко Баретата записа името си в пантеона на родните топ босове на мафията!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *