Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Златомир Иванов- Баретата и Димитър Вучев- Демби в комбина ?

Златко – Баретата в комбина с Демби

Задържаният Златко – Баретата обвинен за наркотрафик и за убийството на Румен Стефанов- Алфа е измислил много хитър ход, за да бъде оневинен след като накарал Демби да свидетелства против него.  Тази версия изглежда  нелогична, но започва да става все по- достоверна.

Показанията, които Демби дал  срещу Баретата били напълно измислени. Такава била идеята на Златко. По този начин Димитър Вучев е защитен и от прокуратура и едновременно с това ще получи пари от Баретата, а  обвиненията  ще отпаднат.

Преди месец на последното заседание по случая  бе обявено, че Вучев е поискал подкуп от Баретата в размер на 100 000 лева. Той разбира се  бил отхвърлен. Целта на подкупа  била Демби да не свидетелства срещу Златомир.

Показанията на Демби срещи Баретата са измислени

Хора, които са близки на Димитър твърдят, че той  е незначителна фигура и изкарва пари като измисля различни криминални истории, които предлага в различни редакции.  Димитър Вучев се съгласил да участва в играта на Иванов, защото щял да получи 50 000 лева. Но при условие, че Златко бъде освободен.

Златко – Баретата е обвинен и за убийството на Румен Стефанов-Алфа. Съучастник на Иванов е Мартин Димитров. Задържан бе и съдебният заседател Петър Георгиев, който бе обвинен  в разпространението на детска порнография. Разбира се като всички подсъдими и Златомир Иванов отрича, че се е занимавал с наркотици.

На последните две заседания ще бъдат разпитани последните свидетели. Тогава ще се разбере и какъв ще е краят на целия процес.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *