Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Златко Баретата заприлича на клошар

Златко Баретата сменя стила…

С баровски, но очевидно износени вече обувки от телешки бокс дойде вчера Златомир Иванов – Баретата в  Софийски градски съд. Над екс главатаря  и Мартин Димитров лежи обвинение за предумишлено убийство на Румен Стефанов, но окаяният външен вид на Златко Баретата  вцепени и изуми съдиите. Златко Баретата е обвинен още и затова, че е оглавявал организирана групировка за разпространение на дрога. Златомир Иванов се появи 2-3 минути преди да стартира заседанието с бутилка минерална водичка в ръка, зорко пазен от яките си гардове.

Въпреки че демонстрира външен вид на клошар, Златко Баретата е натрупал завидно състояние от трафик на наркотици…

Считаният за един от най – мастите мафиоти у нас съвсем хитроумно е вложил заработеното от последните години главно в недвижими имоти, но при все успя да шашардиса съдебните заседатели и всички събрали се да видят легендарният крими образ. Оказа се, че много по -впечатляваща е новата визия на Златко Баретата, отколкото новото му дело. Златомир Иванов бе нахлузил може би набързо тъмносин адски измачкан костюм и ужасяващо мръсни и поизвехтели, иначе супер скъпи чепици от телешка кожа. Може би новият имидж на Баретата бе добре обмислен и преценен ход от негова страна, тъй като той по нищо не показваше да се притеснява или дори вълнува от хода на поредното дело срещу него.

 През цялото време Златко Баретата се хилеше като току що разцъфнала майска роза през декември и заедно с десетината си гардове търпеливо изчакваше да го повикат в съдебната зала, че колкото се може по – бързо да свърши мъчението му.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *