Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Златко Баретата със страхова невроза

Допуска в болницата само съпругата и сестра си

Златко Баретата

Златко Баретата

Златко Баретата е развил страхова психоза след стрелбата по него пред Съдебната палата, издават хора от „Пирогов”. Според тях напоследък той е станал изключително нервен и недоверчив, отказва да се среща с когото и да било. В болничната стая допуска единствено съпругата и сестра си, а периметърът се осигурява от цял взвод охранители.

„Напълно нормално е при тази ситуация да се развие страхова психоза. Въпреки че г-н Златомир Иванов е много издръжлив и трениран, психиката на когото и да било трудно ще издържи. Очакваме това също да отшуми, но никой не може да каже кога ще стане това. При рана на тялото би могло да се предвиди с относителна точност колко ще продължи лечението, но при душевни проблеми е почти невъзможно” – споделя човек от „Пирогов”.

Златко Баретата

Златко Баретата

В момента Златко Баретата все още лежи в травматологичното отделение на „Пирогов” и по всяка вероятност ще остане там поне още четири – пет месеца. След стрелбата по него той прекара повече от седмица между живота и смъртта, а лекарите са категорични, че ще трябва да му се направят най – малко още две операции.

Специалистите изключват възможността Златко Баретата да бъде преместен в ареста, тъй като здравословното му състояние не го позволява. До края на лечението ще трябва да остане под лекарско наблюдение, за да се възстанови възможно най – добре. Лекарите имат доста неприятности със Златко Баретата, тъй като имплантираният в крака му пирон създава много проблеми. Организмът му го отхвърля, а също така бившият командос трудно понася кръвопреливанията.

Според изтекла конфиденциална информация, Златко Баретата ще трябва да заплати за лечението си минимум 100 000 лева, въпреки че е здравно осигурен и голяма част ще се поеме от Здравната каса, както е предвидено по закон.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *