Златко Баретата поръчал Антон Милтенов- Клюна, заради нелоялност- с видео

1

baretataЗлатомир Иванов- Златко Баретата поръчал убийството на Антон Милтенов- Клюна. Това ще бъде част от обвиненията срещу бившия командос по мега делото, което скоро ще започне. Убийства, разпространение на наркотици и рекет са други престъпления, за които Златко Баретата ще отговаря пред съда.

Антон Милтенов бе разстрелян пред сладкарница в центъра на столицата през 2005. Двама негови приятели и съдружници в наркобизнеса също загиват на място покосени от куршумите. Периодът е доста особен за пазара на дрогата.След убийството на Поли Пантев през 2001 започват сериозни размествания на пластовете,

Антон Милтенов-Клюна
Антон Милтенов-Клюна

придружени с престрелки и смърт. Клюна и Димитър Вучев- Демби се очертават като най- силните играчи на средно ниво след ВИС и СИК. Тони Клюна и Демби са протежета на Косьо Самоковеца.

След разстрела на Самоковеца през 2003 обаче остават без закрила. По същото време в наркобизнеса се включва и Златко Баретата. На следващата година има три атентата срещу Антон Милтенов, единият от които дори с гранатомет. Клюна обаче оцелява. За капак през лятото го арестуват. След известно време прекарано в следствения арест, Милтенов се разминава само с условна присъда.

Клюна и Демби влизат в контакт със Златко Баретата, който за кратко време успява да се наложи на пазара за дрога. Златомир Иванов им предлага партьорство. Тъй като и двамата са го закъсали, приемат офертата. Съдружието обаче не трае дълго време. Говори се, че Баретата хванал Клюна и Демби в прикриване на печалба от продажбите на наркотици. Разгневен, поръчал и двамата. Покушението срещу Димитър Вучев обаче не успяло.

През 2009 Златко Баретата бе арестуван след свидетелски показания на Демби.

Интервю със Златко Баретата. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *