Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Златко Баретата опишка съда

baretataПроцесът срещу Златомир Иванов- Златко Баретата започна с внушително шоу. Залата се оказа тясна за всичките 47 души – адвокати и обвиняеми. Соченият за наркобос Златко Баретата пък през 15 излизаше по малка нужда, което още повече смая съдиите.

На съдебната скамейка, освен Златомир Иванов, още 20 души седнаха по обвинение, че са участвали в престъпната организация на бившия командос за продажба на наркотици, изпълнение на „мокри” поръчки и побой. Златко Баретата е zl_barсочен за шеф на групата.

Златомир Иванов обаче прекара по- голямата част от гледането на делото в тоалетната. Страховитият бос, който претърпя две операции на пикочните пътища и се готви за трета, не можа да устиска и половин час. Буквално през 15 минути адвокатите му молеха съдията да го пуснат до тоалетна. Появиха се съмнения, че Баретата го прави умишлено, за да демонстрира колко е болен.

Наркобосът веднъж вече успя да се измъкне от арест, заради здравословното си състояние. След 10 месеца в следствения арест, в края на януари Баретата успя да си издейства преместване в столичната болница „Токуда”, където беше забелязан да се протяга в околните кафененца. Това още веднъж събуди съмнения, че босът е изфабрикувал медицинското си. Все пак, ако и той беше грабнал бастун, по примера на Големия Маргин и Трактора, вече щеше да е много подозрително. Златко Баретата обаче не се задоволява с обслужването по българските болници, а настоява да го пуснат да отиде в Германия. Засега няма шансове да удоволетворят молбата му.

Прогнозите за края на процеса срещу Златомир Иванов, до известна степен ще станат ясни в понеделник, когато се очаква делото срещу Маргините да приключи. Въпреки че са съвсем различни случаи, ще се разбере, доколко съдът има воля да раздава присъди на едни от най- известните гангстери. skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *