Златка се пропи, повлече и Георги в блатото

0

zlatka-klibЗлатка Райкова отново се е плъзнала по наклонената плоскост. Тя не излиза от столичните барове по цели нощи, като всяка вечер се размотава в най-елитните клубове, казаха загрижено нейни приятелки. Тя винаги била облечена провокативно, независимо колко градуса е навън, рокличките са повече от оскъдни.

Естествено русата фурия не била сама, а под ръка с гаджето си Георги Валентинов, с когото кършат снаги на дансинга до зори. Това напрегнато ежедневие, започнало да се отразява доста лошо на ММА боеца, пише HotArena.net.

По-възрастната в двойката – Златка изобщо не била по-мъдрата. Тя се върнала към стария си начин на живот и пак започнала да залита по нощните купони, чашката и ободряващи неща.

Георги пък искал да се покаже мъж, искал да издържа из заведенията колкото нея и се притеснявал какво ще й случи след поредната запивка, затова винаги я придружавал, пък и тя го искала до себе си, за да се изфука с младото си гадже. Принципно той не обичал опушените заведения и искал да спазва дисциплина, за да поддържа спортната си форма, но засега това било невъзможно.

 „Златето отново я подкара както си знае и пак стана известна, откакто излезе от „ВИП брадър”. Пие уискито като вода, обръща чаша след чаша и през повечето време не знае на кой свят е. А Георги пък не близва алкохол, но няма друг избор и дреме по сепаретата по цели нощи, за да е с нея”, разказват близки до двойката.

Приятелите на младежа пък са силно притеснени, че той няма да успее да постигне силовите си мечти и няма да събира успехи в ММА битките. Плеймейтката напълно съсипвала младото момче със среднощните си обиколки по заведенията, след това го скъсвала от се*с и заспивала, а през деня той едва съумявал да стигне до фитнес залата и там изглеждал блед, със сенки под очите, а тренировките претупвал на две на три и се прибирал като бито куче да се наспи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/BG-6kYt1VhI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *