Златка събра инфарктните 8 гласа за изгонване и отново ревна

1

Златка събра най-много гласове от съквартирантите на днешните номинации – цели 8. Някои от тях наистина бяха доброжелателни и приятелите й искаха да я спасят от прекалените емоции в Къщата, но истински я разплака номинацията на Багата, който обясни, че иска тя да се махне, защото още го обича и престоят й в Къщата не е полезен за нея.

Златка ревна с глас , избяга на двора, а след нея хукна да я спасява половината дамски състав. Накрая никой не разбра Златка наистина ли иска да си тръгне, както ни убеждаваше миналата седмица, или прие навътре и с обида номинирането си.

Никол ще се яви на подсъдимата скамейка и ще се бори за оставане единствено защото отборът й се представи буквално тъпо на традиционното състезание. Най-пряма беше Мариана Попова, която каза в очите на Юлиян, че е прекрасен певец, ерудиран мъж, но не може да живее в колектив, егоист е, не уважава останалите, има неприятен характер, иронизира по-слабите от него и му е време да се прибере вкъщи. Коментиращите определиха вота срещу Златка като стратегически, а не толкова като състрадателен, единодушно похвалиха Мариана за искреността и че не се скри зад фалшиви фрази, като другите.

На косъм пак да се класира беше и Багата, който явно пречи на другите и им е конкуренция за спечелването на формата, а както казаха коментиращите, приказките, че трябва да излезе и да тренира са пълен фарс. Патрашкова изля доста „чувства“ към бившите си съквартиранти по примера на Бани, която го направи на миналия лайф. От тази седмица има промяна и СМС-ите ще се се броят за отрицателен вот, а не за положителен, както беше досега.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *