Златка Райкова циври заради липсата на пари

4
Златка Райкова в депресия ама заради пари

Оказа се, че най – новата първа дружка на Златка Димитрова наистина е в ужасна депресия и не излиза никъде, но не заради любовна мъка, а защото няма пари.

Златето вече не може да се пъчи до новата си дружка, няма пари

Близки до Златка Райкова издават, че тя никога не би съдействала на властта да спипат любовника й Камен Балбузанов – Куката  поне не й докато не се облажи стабилно от секс удоволствията, с които го дарява. Дружките на плеймейтката с които доскоро тя нон –  стоп висеше в скъпарското столично заведение „Марая“ издават, че малко преди да спипат крими героя на калъп със Златето, той бил обещал да и помогне с известна сума пари.

Златето не за пръв път е щяла да се облажи със солидна сума пари от гадже, все пак преди време, когато се опита да върти собствен бизнес,  той бе лансиран отново от крими герой, само че  от женения Павел. Според столичните бръмчалки Златка Райкова циврела в социалната мрежа, за да привлече вниманието на някой заможен мъж, с който още не е била и да се избави от мизерията, а  не защото умира от любов към бивше гадже.

Златка Райкова остана без спонсор!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *