Златка Райкова сърдита на продуцентите: Може ли Денди да има повече фенове от мен?

2

Златка наздравеСлед като излязох първа от финалистите на Биг Брадър се запитах защо съм на пето място и така и не намерих отговор, изля душата си Златка Райкова, когато най-после й дойде редът да отиде в „На кафе“. Не разбрах защо напуснах преди Денди, с какво е известен той. За  другите финалисти е обяснимо, те наистина имат повече фенове, но за Денди ми е съмнително. Той е мой женствен колега и аз едва го понасях вътре, но не давах изблик на емоциите си и никой не разбра, че едва го търпя с лигавенето му и парвенющината му.

Русата фурия не може да си представи, че някакъв си Денди я е задминал и още не може да го преглътне. Тя призна, че изчезването на гримовете й и рисунките по снимките е отдавала на мисия на самия Брадър и изобщо не заподозряла Джийсън и Пенка. И докато Пенка определи като наивна и лесно манипулируема, то Джийсън бе наречен опасно луд човек, който трябва да вземе мерки и да се лекува. Чак после като изгледала епизодите, забелязала, че в погледа му има нещо опасно.

За мен Джийсън има психическо отклонение , той е луд, видях го в очите му, заяви Райкова. Според нея, този човек е трябвало да излезе от Къщата доста по-рано, не само за номерата срещу нея. Имаше и други енергийни вампири, които ми изпиваха кръвта в Къщата, допълни тя.

Аз съм много бойна, но си сдържах емоциите. Исках да бъда фина жена като Ирина Флорин, но не успях, въпреки че се сдържах в реакциите си. Аз имам проблеми с общуването с хората, защото от малка се оказах в центъра на вниманието и славата ми дойде в повече. По този начин плейметката си призна, че през цялото време се е сдържала, че не е била себе си и е играла роля. Ролята на симпатична дама на 27, която дели времето си между огледалото, фитнеса и кухнята.

Само че преигра. Уж го даваше скромно, а нито веднъж не се появи за 40 дни с един и същ тоалет. Неясно е с колко куфара се беше нанесла в Къщата, но не повтори дори тениските си. За разлика от адашката си, която изкара с една пижама 45 дни.

Златка се чуди защо са я изгонили преди Денди, а ние се чудим пък защо изобщо стигна до финал. Те беше безцветна, безинтересна и не проведе нито един нормален разговор с другите, нито пък избухна поне веднъж. Приличаше на онези надуваеми кукли, които правят каквото поискаш от тях. Или както се самонавият.

Логично беше Златка да си тръгне още на полуфинала, та и по рано. Тя беше вечната номинирана, съквартирантите упорито показваха, че не я харесват, но продуцентите я спасяваха. И след като победата така или иначе беше обещана на Черната Златка, нямаше как Русата да не излезе първа. Иначе съвсем щяха да станат прозрачни в Нова тв, че вотът не се определя от публиката, а се режисира от продуцентите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/TQAOJS2cXao

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

    • Доста по интелигентен и не си изкарва прехраната с п’тката си
      Разликата между него и нея е светлинни години в негова полза

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *