Златка Райкова пълна мърла! Не пере, за да не си развали дрехите

0

Златка русатаПлеймейтката Златка Райкова се била отказала от прането, защото я затруднявало, разказаха нейни приятелки.

Русата Златка си признала пред тях, че доста разредила честотата на процедурата, наречена пране и започнала да облича дрехите си по няколко пъти, докато съвсем вече се размирисвали на смес от парфюми и телесни секрети и тогава пристъпвала към непосилната за нея процедура. Оправданието й било, че марковите тоалети се раздърпват и губят наситеността на цвета си в автоматична пералня и колкото по-често се третират с разни прахове и омекотители, толкова по- бързо се изхабяват.

Е, имало вариант да се изплакнат на ръка, но това действие пък й разваляло маникюра и мекотата на на ръцете. тоалетнаЗатова включвала все по-рядко автоматичната пералня, а дрехите напръсквала обилно с парфюм, преди да излезе. Тя не споменава как процедира с бельото си, когато то е марково и също се раздърпва и губи цвят при пране. Дали пък не го носи еднократно и да го хвърля, или просто и там пръска повече парфюм, разсъждават из форумите и се питат само на Шанел №5 ли ухае плеймейтката.

На Русата фурия обаче не й пука кой какво си мисли. Тя си има цена и има мъже, което могат да я платят. Само след няколко месеца, като заряза Камен Балбузанов-Куката , дамата се метна в обятията на петролния бос Атанас Димов-Купъра. Силиконовата блондинка е доста търсена от мъжете и те дават мило и драго да я имат. Пък подробности от рода колко пъти си облича роклята и дали си пере марковите сутиени, не ги интересуват. Важното е силиконът да е в ръцете им.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/2ImPouUKaB8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *