Златка Райкова се мъчи с кола за 5 бона

0

Златка Райкова опроверга легендата за себе си, че избира мъжете си по банковите им сметки, зарязвайки плевенския гангстер Камен Куката заради ММА боеца Георги Валентинов.

zlatka-georgi-2

Поредното доказателство, че блондинката от Пазарджик жертва финансовия си комфорт в името на любовта, е и настоящият автомобил, който красавицата шофира. Репортер неколкократно засече златка да се мъчи във вехт и очукан 15-годишен „Крайслер Кросфайър“, решен в сиво. Автомобилът струва не повече от 5000 лева, а приятели на ММА боеца Георги Ва-лентинов си спомниха, че това било неговото първо возило, което той шофирал, докато живял в Стара Загора.

„Е, Георги е дарил старата си кола на Русата Златка, но любимата му едва ли е впечатлена от жеста му. Та тя преди се цупеше на „Мерцедес“ искаше все поршета и мазератита да я возят…“, коментират със злоба столични златотърсачки, припомняйки миналото на вече бившата си колежка.

Докато бе любовница на Христо Сираков, Русата Златка шофираше спортен „Мерцедес“ за 200 бона, след това, докато спеше с Багата, караше баровски джип БМВ Х5. Когато се залюби с Камен Куката, Златка се возеше в джип „Ауди“ Q7, в „Порше Карера“ или бе зад волана на „Ауди“ S8.

Миналото лято, след като блондинката скъса с плевенския баровец с тъмно минало, за да се хване с Георги Валентинов, Златка върна автомобилите на Камен Куката и освободи баровския апартамент в София, за да се нанесе в ергенската квартира в Студентски град. Днес, няколко месеца след любовната драма, Златка и Георги вече живеят в ново жилище в близост до булевард „България”. Апартаментът е взет под наем, а Георги плаща наем от 700 лева.

ММА шампионът обаче засега няма възможност да купи скъп автомобил на любимата си и тя безропотно се справя с очукания „Крайслер“, който вероятно е по-възрастен от нея.

Що се отнася до слуховете, че Златка Райкова е бременна, то те може и да не се окажат безпочвени, както се смяташе доскоро. Докато участваше във „ВИП Брадър“, красавицата от Пазарджик обяви пред камерите на „Големия брат“, че чака бебе от Георги. Впоследствие се оказа, че обявлението не е реален факт, а мечта на блондинката.

В последно време обаче Златка изглежда понаедряла, убеди се с очите си репортер. Красавицата има „бирено“ коремче, което обаче може и да е вследствие на понатрупани килограми около коледните и новогодишните празници.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *