Златка потвърди: Ченгета се опитаха да ми откраднат колата!

0

В каква държава живеем – полицаи да крадат коли!

златка димитроваЧерната Златка сложи край на спекулациите, касаещи опита за кражба на нейния джип. В социалната мрежа плеймейтката недвусмислено заяви, че за съжаление написаното по медиите е напълно вярно и този път не става въпрос за поредната журналистическа измислица.

В нощта на 14-и октомври т. г. три неизвестни лица опитаха да откраднат личния „Ленд Роувър” на Златка Димитрова от паркинга пред къщата, в която живее с приятеля си. За щастие Миро чул необичаен шум и като разбрал какво става, метнал няколко пиратки в краката на бандитите. Потресаващо е, че в обира са участвали униформени полицаи на смяна, които в този момент би следвало да изпълняват служебните си задължения!!!

Златка Димитрова„Потвърждавам от първо лице, истина е. За щастие не успяха да откраднат колата, приятелят ми реагира навреме. Всички са полудели, казвам ви, НАРОДЪТ СЕ ПОБЪРКА!!!”, написа Злати на стената си във Facebook.

Хубавото е, че шокът вече премина и животът на Златка Димитрова се върна към нормалния ритъм. Днес плеймейтката празнува своя имен ден и се чувства щастлива. На този ден трябва да почерпят и всички, които носят имената Златко, Златка, Златан, Златана, Златена, Златил, Златила, Златин, Златина, Златица, Златозар, Златозара, Златомир, Златомира.

http://www.youtube.com/watch?v=ZR8pX6ANRHM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *