Златка: Не съм била лекари, баща ми беше завързан!

5

Черната Златка в шок заради татко си

Златка Димитрова
Златка Димитрова

Златка Димитрова реагира изключително остро срещу медийните публикации, според които е вилняла в МБАЛ – Бургас, заплашвала е докторите с мутри и побой. Припомняме, че истинският баща на плеймейтката Димитър вчера бе приет по спешност с масиран кръвоизлив в мозъка и ситуацията около него е изключително тежка.

„Никого не съм заплашвала, а още по – малко псувала и обиждала. Въпреки това наистина съм възмутена от отношението на лекарския екип, а единственият обърнал внимание на баща ми е д-р Недев. Вчера снимахме за „Черешката на тортата” и когато научих лошата новина, незабавно оставих всичко и тръгнах към болницата. Приятелят на баща ми, който всъщност го е закарал там каза, че повече от два часа татко е завързан от лекарите, за да не мърда по време на рентгена. После разбрах, че трябва да го оперират супер спешно и опитах да разбера от лекарите какво се случва. Няколко пъти опитах да получа информация, но те само ми захлопваха вратата на шокова зала под носа. Изнервих се – не е възможно при такъв случай да не са в състояние да вземат адекватно решение. Но не съм псувала и блъскала, то просто нямаше кого”, сподели Златка.

Златка Димитрова
Златка Димитрова

Тя допълва, че в края на краищата се е появил хирургът доктор Недев, който я дръпнал настрани и обяснил, че наистина трябва да се оперира спешно. Освен д-р Недев обаче никой не обърнал внимание на притеснената Златка, сякаш не е там и не съществува.

Днес Златка Димитрова ще очаква резултатите за състоянието на биологичния си баща Димитър Димитров. Ние от своя страна му пожелаваме да се оправя възможно най – бързо, а на лекарите – нека да бъдат малко по – човечни.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=3rqrKcI8bCs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

5 КОМЕНТАРИ

  1. Ще ви кажа, че в Лондон има съсдадена следната организация : още щом парамедикът види симптомите на инсулта, лицео се кара в един от 4 – те специализирани центъра, до които може да се стигне макс до 1 час от всяка точка на града. И не се кара болния в многопрофилните болници, за да не се губи ценно време. Въпрос на елементарем мениджмънт е да се създадат в обласните центрове специализирани болници от това, от което масово умират хората – инсулт и инфаркт. За да може всеки човек, и от най – малкото селище, да има шанс да оцелее. НО НЕ, ИЗГЛЕЖДА В БГ ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ. Майка ми почина от инсулт педи 14 години. Беше 7 април – деня на лекарите. И когато стигнах до нея, вече на смъртно легло, и попитах за лекаря, сестрата ми каза следното чудовищно нещо: И лекарите са хора, и те имат право да празнуват!/Демек, няма го и не питай защо, има право днес да пие и празнува!/

  2. никой не обърнал внимание на притеснената Златка, сякаш не е там и не съществува……а тя е звезда.Курва номер 1 на републиката,докторите трябва да се побъркат от притеснение за Златка,за простачката която няма познанията на второкласник.тАКИВА ИДИОТИ ДА СЕ ОСТАВЯТ САМИ ДА СИ ЛЕКУВАТ РОДНИНИТЕ,САМО ТРЯБВА ДА ПОУЧИ 10 ГОДИНИ ЗА ДОКТОР.

  3. До Калиопа

    Не съм съгласен с теб. Тя че е курва – курва е. Че не струва – не струва. Но тук става въпрос за лекарското отношение към всеки един от нас. А лекарите в България са от ИЗРОД НАГОРЕ – мамицата им мръсна. Всички те са много по – големи курви от Златка. Защото тя – като искаш я гледай, като искаш недей. Но като отидеш при лекаря и той знае само едно – пари или се оправяй сам – мри, разболявай се, лекувай си п***

  4. Не знам курва-мурва ли е но такива макари мога да и ударя от зад че ще ме помни докато е жива,ще и изкарам ануса с хастара на вън……..ох на батя…нека да е куха като лейка,аз няма да е карам да решава кръстословици,нито ще я питам за евро столици…..

  5. Златке Патке! На всеки получил инсулт се вързват ръцете. Попитай някой лекар. Леля ми като получи, беше вързана. Болните в стаята също. И видяхме защо. Ако ги отвържеш, започват да си дерат до кръв лицето, късат всичко, скубят си косата.Просто не са на себе си и буйстват. Дори падат от леглата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *