Златка направи теглена баница за баща си

0

Въпреки че не знае столиците на европейските държави и влезе в Къщата със славата на разюздана плеймейтка, Златка Димитрова се оказа чувствителна, дълбоко ранима и много привързана към семейството си. Тя реши да помене втория си баща, когото чувства като истински, защото се навършва дата от смъртта му по каноните на църквата.

 Освен това тя го сънувала и се почувствала длъжна да го помене. Ръцете, които мнозина мислеха, че са създадени само да носят пръстени и гривни, направиха теглена баница. Тя лично я направи и я изпече, а после раздаде на съквартирантите по парче, за да поменат душата на баща й. Той буквално си отиде в ръцете ми, беше безнадеждно болен от рак и никой не можеше да му помогне, сподели по-рано бургазлийката. Всички си взеха парче и казаха „Бог да прости“.

 Прави впечатление от доста време, че от Златка не блести с интелект, но е най-естествената от всички и притежава едно доста рядко качество – човечност. Когато някой се усамоти или се натъжи, тя е първата, която го пита как е и може ли да му помогне, докато другите гледат сеир. Тя изслушваше търпеливо лекциите на Владо, сприятели се с Ирен, успокояваше поотделно Мариана, Никол, Люси, а най-много помага на Къци, защото го съжалява, че е позволил да се подиграват с него. Само веднъж избухна яко срещу Къци и се развилня из Къщата, когато той едва не провали изпълнението им с прекалената си педантичност и капризи. Не може толкова дълго да играе роля, тя просто си е такава, коментираха гостите на Ники Кънчев. Всички обаче са на мнение, че е прекалила с доверието си към Патрашкова и след края на риалитито ще бере ядове с нея.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/qRf2Ar1enwg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *