Златка: На Къци ще му счупя врата!

4
Златка във ВИП Брадър

Шоуменът се отървал на косъм от побоя

Горещата Златка Димитрова призна за пореден път днес, че с най – голямо удоволствие ще извие врата на Къци Вапцаров, ако й се падне възможност. С притворното си поведение във ВИП Брадър Невадата така я раздразнил, че още не можела да се съвземе от спомена и едничката мисъл за него я вадела от равновесие.

В телевизионен ефир плеймейтката за пореден път заяви, че Къци е един от най – големите тъпунгери на света и повече никога не иска да го вижда, дори и на снимка.

„Вие разбирате ли, че имах пълното основание да го нападна Къци. Той е тъпанар! И то много подъл и завистлив тъпанар! Толкова долно човече рядко се среща. Прави се на много добър, но всъщност по нищо не се различава от другите. И той се наливаше с алкохол, но се криеше, за да спечели публиката и парите” – избухна Златка и допълни, че единствено договора с продуцентската къща на Нико Тупарев я е спрял да го шамароса.

Първите дни на свобода, Златка Димитрова изцяло е посветила на своя женен приятел Мирослав, за когото много й домъчняло по време на брадъра. Въпреки че осъзнавала напълно, че връзката им е без никакво бъдеще, защото човекът е женен и има дете. Според нейното мнение е по – добре в близко бъдеще да се разделят, въпреки любовта си. В близките дни най – вероятно ще се срещне и с Багата, за да се почерпят след предаването.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Курвата Златка Географията не може да стъпи и на малкият пръст на Къци.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *