Златка към тризначката: Ей, Амнезийо, толко ти е мозъка на теб!

6
Златка Димитрова

Черната Златка и тризначките се скараха още в началото

Златка Димитрова и тризначките се захапаха още след влизането на сестрите в къщата на ВИП Брадър. Четирите мили дами започнаха да се надуват една на друга и едва ли не го обърнаха на състезание, коя знае и помни другата по – малко. Надежда започна да се дърви най – много на устата плеймейтка и заяви, че с нея не са се виждали от години. Това провокира секс бомбата да изгърми с обидното „Амнезия, толко ти е мозъка на тебе, с глава празна като шамандура”.

Тризначките

Надежда обаче се почувства засегната и видимо уплашена заяви на своите сестрици, че нямало смисъл да пада до нивото на ядосаната противничка. Този дълбоко смислен разговор бе предшестван от още по – интересни разсъждения на тризначките, които по подобие на гангста боса Мишо Шамара заявиха, че на моменти ставали по – известни и от министър – председателя Бойко Борисов, въпреки че до влизането им при виповете надали имаше някой в България, който да се сеща за тях.

На следващия ден обаче трите разкошни красавици така или иначе опряха до услугите на Златка, след като повече от един час се въртяха безцелно из кухнята, чакайки някой да се съжали и да им пусне по едно кафе от машината. Русокоските станаха за посмешище, защото се оказа, че познанията им не стигат дори да пуснат вода от автомата. Понеже единствена Димитрова от присъстващите се нае да им услужи, те решиха да заровят томахавката на войната и дори да й се подмажат малко.

Димитрова след това също обърна резбата и в изповедалнята заяви, че съвсем не ги смята за тъпи кокошки като останалите, а напротив – трите били „много готини”. Единствено Надежда я подразнила с опита си да се надува, а и имала лоши спомени от нейното поведение на някакво светско събитие.

Докато плеймейтката и поп – фолк певицата Мария си пиели пиенето на закътана маса, Надя се довлякла при тях и помолила Отварачката да изпрати много поздрави на Мирослав. Златка вече знаела, че въпросния Миро е пердашил на няколко пъти едната тризначка и много се ядосала, защото помислила, че онази й се прави на интересна, за да я дразни.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

6 КОМЕНТАРИ

  1. Какъв VIP, бе господа? Събрана е цялата измет на съвремието ни. Ако те са VIP, то нормалните българи са елита, каймака на световната цивилизация. NOVA печели орден „Стара планина” за издигане на националното самочувствие. Защо ли? Ами защото, ако тази сган , която е събрала, е VIP, то нашите лекари, учители, инженери и всеки обикновен българин е най-, най – доброто, което се е раждало под слънцето. Мисля че има нещо генерално сбъркано в ценностната система на NOVA и продуцентите и. Всички родители трябва да скочат срещу примера, който се дава на децата им. Има ли един от така наречените „VIP”, който да е бил добър ученик, примерно и възпитано дете, живяло в нормално семейство, или просто безпроблемно дете?! Всички са ПАТОЛОГИИ! Няма ли поне една институция, която да забрани тази гавра с ценностните понятия на НОРМАЛНИТЕ Българи?

  2. VIP bradar не е никакъв VIP! В него е пълно с арогантни, злобни , лицемерни и не възпитани субекти, като на първо място това са, Юлиан Костадинов и Патрашкова(най-голямата интригантка). За сетен път те потвърждават, че интелекта и възпитанието не вървят ръка за ръка.Учудвам се колко много злоба, невъздържаност, мания за величие , демонстрира Юлиан.А за простотията, истерията, цинизмите, който са приоритет на Златка, не ми се коментира.Малкото възпитани и нормални в Къщата се смятат за страхливци и прикрити. Ужас, нека всеки сам си прави заключение!

  3. Ха ха ха!!! Присмял се Хърбел на Щърбел… Тя Златка е еталон за акъл. Надявам се, че изразът „трите разкошни красавици“ е метафора, защото и трите са даааалеч от разкошни и мнооооого далеч от красавици. Те, освен че са много тъпи, са и адски грозни. Обаче, иска ми се да им имам самочувствието и на четитите (включвам и четвъртата „разкошна красавица“ Златка, която повече ми мяза на травестит, отколкото на жена).

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *