Златка изскача на снимки по ..кожа

0

Тези дни Черната Златка ще се снима само по кожа. Спокойно, фенове, не подскачайте. Този път тя няма да е по собствената си кожа, а в чужда. За разнообразие плеймейтката ще застане пред фотоапарата не гола, а облечена и това е едната от изненадите.

Тя е поканена за лице на последната колекция на кожени облекла на марка „Енигма” и ще представи изделията им на специална фотосесия. Никъде в договора обаче не пише, че под облеклата тя трябва да има дрехи, или поне сутиен, така че няма начин да не лъсне нещо изпод палтата и якетата. Даже е задължително да лъсне, защото иначе няма да са достатъчно привлекателни.

В близките години лице на фирмата е била Николета Лозанова. Явно оттам залагат на мургавелки и със сигурност печелят. Златка е леко стресната, защото този път ще работи с екип от професионалисти и те няма да й разрешават волности и ще аранжират внимателно всеки фотос. И все пак чакайте изненади. Сесията ще излезе след две седмици, казва оптимистично Черната.

Съвсем наскоро тя позира за календар, в който снимките бяха, меко казано, еротични. Към нея непрекъснато валяли предложения за снимки и тя с охота приемала, без значение какви са. След като постои малко в Брадъра да вдигне имиджа си и да покаже на всички телосложението си, което едва ли има някой, който да не познава, тя отново ще се хвърли на снимачната площадка. Амбицията й обаче е да води собствено предаване по телевизията, но май трябва да мине школа по обща култура и дикция, освен ако предаването не е еротично.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/cZGcerliaUA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *