Златка изплака: Багата ми съсипа живота!

0

Златка„Не искам повече да чувам нищо за Благой Иванов. Той е човекът, който ми съсипа част от живота“, изцепи се неочаквано Черната Златка. „Той нарочно ме дразнеше в Брадъра и ме унижаваше, а продуцентите ме  караха да се сдобрявам с него“.

„Какво имам да се сдобрявам? Не искам и да го виждам. Непрекъснато говорят за мен и за него. Няма го вече. Той е затворена страница за мен. И не искам никой нищо да ме пита повече, защото си имам приятел и той вече започва да се дразни. Багата, та Багата. Питайте ме за Миро. Багата е едно минало, от което се радвам, че съм се отървала.Багата ядоосан Той ми причини много неща“, каза тя, като не обясни какво точно й е причинил, освен, че я е изоставил, пишейки си с други нейни приятелки в търсене на ново гадже.

Но една Златка не може да бъде изоставена, нали?! Плейметката развенча и слуха, че  е бременна. „Много ще се радвам, ако съм, но в момента не съм. Миро иска да си имаме детенце, аз също искам, но ми се струва, че още ми е рано“, каза тя, забравяйки какво сподели в Къщата. Тогава беше готова тутакси и на секундата да надуе корема, защото майчините й инстинкти се обадили. Те обаче послушно замлъкнаха, когато излезе от предаването, хвърли се в обятията на Миро и започна да се къпе в слава. Когато телевизиите започнаха да се надпреварват да й искат интервюта, а тя пък започна да се изказва по важни държавни въпроси, като пръв капацитет в политиката. Сега вече миналото й с Благой започва да й тежи и тя отново забрави как бе готова да го откъсне от Любина и да си го върне. Това й е хубавото на Златето. Много говори, но бързо забравя какво.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/k-aes-F7lqQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *