Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Златка избухна: Миро изобщо не е разведен, а жена му ме тормози по телефона

Златка Ч и ВаняЧерната Златка седна на тъжни приказки с Русата си адашка и то не къде да е, а пред тоалетните. На нея явно много й се беше насъбрало и приседна в банското помещение да потъжи, но веднага я последва другата плейметка. Двете заговорила за любов и Русата каза – ти поне си имаш Миро.

И тогава Златка хвърли бомбата. Имам го, но не е мой. Той още не е разведен. Жена му ми се обажда непрекъснато по телефона, тормози ме, кара ме да го напусна, заплашва ме.   Твърди, че тя му е жена, а аз съм му само любовница. И ако много ме искал, щял да се разведе с нея, но не го е направил. Това много ме потиска, призна Черната и избухна в сълзи.

Всъщност този факт изненада зрителите, тъй като миналата година, като излезе от Брадъра, Златка показа годежен пръстен, след това снимки от различни курорти и накрая заговори за бебе. Самата тя заяви, че живеят с Миро заедно, разведен е, мечтае за красива сватба и бебе. А наскоро подметна, че той още не й е предложил да се оженят. Но го чака да се реши.

Е, как да й предложи, като всъщност е женен? И този факт едва сега излиза на повърхността. И как да й осигури красив съвместен живот, когато живеят на квартира? И какво бебе да й прави, като той си има семейство и дете?

Много е добър! Аз в него намерих човека, на когото мога за всичко да разчитам. Аз искам да сме задно и винаги да е до мен и да ме подкрепя, изхленчи Златка. Аз не съм такава, каквато ме наричат – разбивачка на семейства. Аз си искам Миро.

Как обаче да стане тази работа, когато Миро явно не е на същото мнение? Той явно не е зарязъл семейството си, тича ту при жена си, ту при Злати и нейният статут е просто на любовница. И щом за една година не се е променил, значи трудно ще се промени отсега нататък…

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *