Златка и Патрашкова стават водещи

0

Златка и ПатрашковаЗлатка най-после се добра до заветната си мечта. Ще става водеща по Нова телевизия.

И понеже няма как сама да води предаване и ще се издъни, на помощ й се притича не кой да е, а самата Патрашкова, чиято основна цел уж беше да се бори срещу държавата на Златките. А поради факта, че и тя няма кой знае какъв опит, към тях се прикрепя единствената, която е на ти с телевизията Деляна Маринова-Джуджи, ко водеща при Гала.

Предаването ще е развлекателно, но с претенциите за уж сериозна журналистика, а заглавието е направо откритие – „Какво искат жените?“.Златка Когато се съберат три жени накуп, едва ли знаят какво точно искат, затова винаги ще бъдат канени и по трима мъже. Разбира се, известни, разбира се устати и не на последно място с правилната ориентация. Предаването стартира по Нова телевизия в събота точно по обед. Какво искат жените – на първо място мъже. Мъжете ще са налице, но е много тънък моментът да не се изпадне в крайност и да се получат монолози от гостите, или натрапване на мнението на водещите.

За Златка предаването било истинско предизвикателство, Патрашкова го нарича социален експеримент може би за благозвучие, а за Джуджи си е просто работа. Точно Златка ли ще ни съветва от екрана какво искат жените? – изригнаха в социалната мрежа. Ако човек погледне самата нея, веднага ще разбере, че жените искат първо да си направят един силиконов бюст, после да спечелят конкурс за плеймейтки, после да си направят хиляди снимки чисто голи, после да си намерят богати любовници, след това да разведат някой от тях и да го пришият за полата си, за да ги издържа и накрая да станат водещи и да дават акъли на другите жени как става тази работа. Повече от идеите се били родили на маса, признават бъдещите водещи и щели да се разработват в движение. Не е ясно към коя част от аудиторията е адресирано предаването, защото между 12 и 14 часа в събота някои жени работят, други готвят и сервират на семейството си, а трети бързат да наваксат с домакинската работа, натрупала се през седмицата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ZR8pX6ANRHM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *