Златка и Андреа нахлуват изненадващо в „Денсинг старс“

0

Зейнеб12Плеймейтката Златка Димитрова и фолк певицата Андреа ще изгреят като нови звезди в танцувалното шоу „Денсинг Старс“.

За Златка се предполага, че ще се появи само като гост-аматьор и това ще е за една вечер. Говори се, че тя тренира усилено с Петьо, който се опита да доведе Зейнеб до финал, но я доведе само до първите елиминации. Петьо горял от желание да излезе на дансинга с дама, която не е дърво, но не се знае що за фиданка е Златка. Капк3Тя наистина отслабна драстично през последния месец и може би се готви да събере погледите на цяла България, но единственият неин танц, който досега сме виждали, е този във ВИП Брадър, по гащи под дъжда.

Партньорът на Кобилкина – Живко ще поеме Андреа. Той отлетял до Германия да тренира с нея пасо добле. Каква ще е ролята на Андреа, тя също ли ще се появи само веднъж, или ще остане в шоуто, не е ясно. Организаторите твърдят, че са подготвили голяма изненада. Ако Андреа остане, то най-вероятно Капка Георгиева ще се откаже заради травмата в коляното. Или по-скоро от страх, че тази вечер ще бъде изгонена. Тя танцува най-зле от всички валса си и показа ниска класа. Най-вероятно Капка се е уговорила с продуцентите да не я гонят зрителите, а тя да си тръгне сама. Така за дамата-политик ще е по-достойно оттеглянето, вместо цяла България да гласува срещу нея. В момента тя е последна в класацията.

Златка танцува по бельо под дъжда. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *