Златка Димитрова побесня: Не искам Венета Райкова да ми излъчва интервюто!

1

Златка грозни пъпкиЗлатка Димитрова побесня срещу Венета Райкова за заснетото за „Горещо“ интервю.  Тя бурно /разбирайте истерично/ искала да спре излъчването на интервюто. Аз отидох в студиото й с усмивка и мир, обаче си тръгнах ядосана и разочарована. Моите ценности се разминават с нейните. Нейните са рейтенг и пари, а моите са морални, написа смело жената, която в момента развежда баща на две деца, за да го направи свой съпруг.

Плеймейтката се оплаква, че отишла с усмивка да говори само за престоя си в къщата и за победата си в Брадъра. Бах се настроила положително, обаче тази жена ме заля с отрицателна енергия. Вместо за Брдъра, тя почна да ми задава дълбоко лични въпроси,  изрази недоволството си Златка  в социалната мрежа Фейсбук. Аз си имам личен смят и не може всеки да се рови в него.

Дълбоко съм възмутена, че Венета започна да ме разпитва упорито за отношенията ни с Миро. Какво я интересува това? То са си мои отношения с един човек и не са нейна работа, нито пък работа на цяла България. Ровеше, усмихваше се насреща ми, пак ровеше. Натъртваше ми, че е женен. Едва не ме разплака. Че какво като е женен? Той си има глава на раменете  и щом е с мен, значи е избрал мен. Не му слагам вила на врата да се разведе. Това си е негово решение, деклалира еротичният модел.

Златка явно съвсем забрави, че Венета е последниият човек по веригата, който я попита за Миро. Тя над месец повтаряше пред зрителите Миро, та Миро, на всеки лайф питаше Ники Кънчев – Миро там ли е, Кънчев се гавреше и го питаше носи ли пръстенче, тя искаше бебета, Кънчев се провикваше ще й направи ли бебета, а бизнесменът се червеше и потеше и обещаваше всичко. Мъжът беше поставен под силен натиск от страна на самата Златка и на Ники и всички го подканваха да обещае пред цяла Бъргария, че ще я вземе и веднага ще започне да й прави бебета. Което пък приличаше на заговор той най-после да вземе решение и да се разведе.

Още тогава Венета написа в профила си във Фейсбук – Що за наглост? Как ще призоваваш един мъж да ти направи бебета, когато на екрана те гледат собствената му жена и десетгодишното му дете? Сещаш ли се как се чувстват тази жена и това дете?

Друга причина да не иска да излезе интервюто са и въпросите за Боби. Когато стана ясно, че съответният Боби е убил двама души, се наддигна огромна върна от обществено недоволство. Венета пък още тогава каза, че така не се прави благотворителност и Златка не трябва да слага пари за вход за мероприятеята за Боби. И се усъмни къде точно отиват толкова много пари. Тук плеймейтака тотално избесня и каза, че е лично нейна работа на кого ще избере да помага и как да го направи€ И обави себе си за отговорин и милозлив човек, а водещата за жена, гонеща рейтиг и пари.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *