Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Златка Димитрова изпадна в депресия, рони сълзи на литър

Златка пак плачеЗлатка Димитрова е в сериозна депресия от няколко месеца. Тя не е свързана със смъртта на баща й и плейметката рони сълзи с литри с повод и без повод и се скара даже и с Райна. Разграден двор е това тук, каза хленчейки тя, цяла нощ вратата се отваря и се затваря. Всеки влиза и излиза някъде. Не мога да мигна. Аз пък спах като къпана, сви рамене Райна. Как можеш да спиш като къпана, избухна  внезапно Златка. Не ги ли чуваш? Влизат и излизат. Трябва да напраим режим. Аху иху до 24 часа и после по леглата. 

Ама, Злати, ние да не сме в пионерски лагер, каза учудено Райна. Големи хора сме и не може да се наложи режим. Някои стоят в хола и си приказват, други излизат до тоалтната, не можеш да ги вържеш в 12 по леглата и да им наредиш да спят. А аз как да спя тогава, разхленчи се плеймтката и пусна кранчето. Всички спим и ти трябва да можеш. От много време не мога, тросна се тя.

Само за един ден Димитрова избухна поне пет пъти и пет пъти се обля в сълзи. Тя плаче шумно, напоително и никой не знае какво ще я обиди. Вярно е, че не всички я приемат с отворени обятия, вярно е, че я критикуват, но там всеки обижда всеки и ако всички ревнат, то къщата моментално ще се наводни.

Ани Владимирова издаде, че Златка е депресирана и изнервена. Това й състояние започнало от началото на лятото и участничката в риалитито й признала, че пие шепа хомеопатични лекарства всеки ден. Но не казала каква е причината.

Мнозина си мислят, че нервното разстройство на плейметката  е заради неуспешната й кариера – тя беше свалена от ефир заради изключително безинтересно предаване с нисък рейтинг. Отделно има главоболия и с любимия си Миро. Той упорито отказва да се разведе заради нея, издържа семейството си, поддържа контакти с жена си и детето си, а съпругата му често звъни на съпурницата си и й припомня, че е откраднала и живее с чужд мъж и лишава едно дете от баща му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *