Злати Златев – Златистия пусна бактерия убиец в столичен басейн

0

zlatev2Бившият ВИС- аджийски бос на Югозападна България Злати Златев – Златистия е заразил басейна в „Овча купел” със смъртоносната бактерия ешерихия коли.

Бандитът посещавал нелегално басейна на рехабилитационната болница от известно време. Дупнишкият васал на покойния Георги Илиев квасил наволя болния си крак, като не взел мерки да покрие раната си. Така заразил целия басейн с опасната бактерия, която отне десетки човешки животи в Западна Европа.

Никой от персонала на болницата не посмял да направи забележка на Злати

Златев вече е инвалид, но се надява да спаси от ампутация болния си крак
Златев вече е инвалид, но се надява да спаси от ампутация болния си крак

 Златев, който излежава присъда за убийство на свой роднина. Златистия има проблеми с крака си от няколко години насам, когато го прострелват при полицейска акция. След като влиза в затвора през 2003, крайникът на Златев постепенно започва да се влошава, като в момента, по негови думи, е застрашен от ампутация. ВИС – аджията се опитва да си издейства отпуска за лечение в чужбина, но от управата на затвора подозират, че ще се опита да избяга.

Злати Златев е осъден на 17 години зад решетките за убийството на Любомир Мантарков в центъра на Дупница. Златистия бил изпил промишлено количество алкохол и при лека свада с Мантарков, взима ловната си пушка от колата и го разстрелва.

След последното посещение на Златев на басейна в „Овча купел“, лице пожелало анонимност, сигнализирало, че обектът вероятно е заразен с опасната бактерия.

 

Как Злати Златев попадна в затвора, въпреки протекциите на Георги Илиев. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *