Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Смях! Защо врачките ни плашат с люта и кървава зима?

магия 1Поредната пророчица очерта черна перспектива за България. Известната на някои и по-неизвестна на други  Данка Радкова разпространи собствната си мрачна прогноза какво ще се случи у нас, без никой да я пита. Явно търсеща известност и внимание, тя стресна българите  с бъдещи събития, които  я се случат, я не, но вярващите в такива неща вече са на нокти.

Все повече и повече ще стават конфликтите между българи и бежанци и ще има и смъртни случаи при някои от тях. Напрежението ще ескалира, хора ще тръгнат с ножове е първата ни „орисия“, която е ясно и без гадатели.

Най-много ще пострада клетият Бареков. Срещу него щяло да има два атентата /дали???/, но той бил харизматична личност и ще оцелее, за да се бори за светлото бъдеще на България. Понеже едва ли не е бъдещият ни месия.

На Плевнелиев лошо му се пише. Щял да напусне поста преждевременно. Разбира се, Данка не уточнява нито кога, нито защо, понеже най-вероятно не знае, но факт. Президентът ще сдаде поста и ще иде да си гледа дечицата. То има кой да му ги гледа и сигурно ще си оправя офшорките, не дечиицата, но нейсе. Кои сме ние да се месим в пррочествата?

На всичкото отгоре ни очаква толкова студена и скъпа зима, че ще се стигне до режим на тока. При това свръхпроизводство? И при това намалено потребление? Но кои сме ние да задаваме подобни въпроси, когата жената бе обявена за почетен доктор хонорис кауза на Уралската академия на науките в областта на социалната психология?

В здравеопазването и образованието щяло да има най-много проблеми, а някои възрастни ще умрат заради цените на лекарствата.

Е, това и без да имаме каквито и да било паранормални способности можем да го го познаем и ние.

Така че, българи, внимавайте. Не се навъртайте много около Бареков, за да не уцелят вас.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *