Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Зла прокоба от стара къща уби Чочо Попйорданов

Столичани разкриха зловещата истина за смъртта на Чочо Попйорданов

Чочо Попйорданов

Чочо Попйорданов

Земята върху която е построена кооперацията на Чочо Попйорданов е прокълната с най – черна клетва. Това разкриха представители на старото софийско общество, живеещи в непосредствена близост до последното обитание на великия актьор.

Хората са убедени, че бедата за Чочо идва от парцела, върху който преди тринадесет (забележете – 13 ) години, предприемачът Антон Зумпалов строи новата жилищна сграда. Още повече, че в последните години на това място са намерили смъртта си още двама души, които също са починали по насилствен начин.

„Духовете на мъртвите все още бродят на това място. Те няма да се успокоят, докато не вземат каквото смятат, че им се полага. Това е нещо като отмъщение и търсене на изкупление”, разказва ясновидка от София.

Чочо Попйорданов поклонение

Поклонението в памет на Чочо Попйорданов

Възрастните хора от квартала си припомнят, че преди да бъде построена новата кооперация, в продължение на дълги години там е имало полуразрушена двуетажна къща, която е била построена още в първите години на ХХ век. Отличавала се със зловеща еркерна кула, която всявала смут у хората с шесто чувство.

В периода на седемдесетте години, там е живял синът на известния професор Марин Мушмов. Младежът не само не е роден интелектуалец, но и е изцяло отдаден на алкохола и плътските страсти. Една вечер се напива до безпаметност и полита надолу с главата от зловещата кула на къщата.

Четири десетилетия преди това, в къщата пък е извършено зверско убийство. Македонски партизани заклали живеещия там мъж, защото по някакъв начин ги обидил и пречел на тяхната борба.

Съседи на Чочо Попйорданов пък си припомнят, че самият той се мята от покрива на своята кооперация през 2006 година. Тогава за щастие се отървава с леки наранявания, тъй като попада върху терасата от последния етаж.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *