Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Журналистката Светла Петрова любовница на Стефан Гамизов – с видео

Светла ПетроваЗа супер странна лична топла връзка между журналистката Светла Петрова и бизнесменът – общественик Стефан Гамизов разбра Скандално. Според пикантната информация двамата от известно време насам имат тайна любовна връзка.

Новината ни бе спусната от вътрешни хора в БТВ. И гласи следното: искрата между Светла Петрова, която тези дни напусна БТВ, пламнала по време на едно от участията на Стефан Гамизов в предаването на журналистката „Сеизмограф”. Стефан ГамизовДвамата са се видели веднага след ефир на вечеря и от тогава до ден днешен не спират да се виждат тайно и споделят забранената си любов. За повечето редовни телевизионни зрители наистина е доста странен фактът, че през предаване или две Стефан Гамизов се появяваше да коментира някаква актуална тема само и единствено при Светла Петрова. Видимо с днешната информация обаче всичко се изяснява. Дали двамата ще намерят сили, както Любовизнасят горещи факти за властта и управлението, така да изнесат и истината за чувствата си или всичко ще се уталожи след известно време, можем само да гадаем. Днес само ще отчетем, че според нас те са симпатична двойка и ще ги посъветваме да следват зова на сърцата си, а не на общоприетите норми.

Стефан Гамизов едва се въздържа да не нашамари националиста Атакист Димитър Стоянов в студиото на „Сеизмограф“. В кадъра прави впечатление неутралното поведение на Светла Петрова, която съвсем делово се опитва да ги разтърве! Всъщност, връзката между Гамизов и Петрова стартира два месеца клед тази случка! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Журналистката Светла Петрова любовница на Стефан Гамизов – с видео

  1. ???? Отговор

    13.11.2011 в 17:24

    Не знам колко е вярно,но кьде изчезна тя???????

  2. проклетата Отговор

    27.05.2013 в 8:30

    Щом не помните кога я изгониха от телевизията червените, значи са си свършили качествено работата отново. А ако бяхме народ на място, щяхме да реагираме, когато се отстраняват истински журналисти, дръзващи да канят хора, говорещи истини срещу управляващите. Но ние не сме дори народ. Ние сме стадото, което циганите и турците определят как да живее и накъде да блее при всички избори, а после му цоцат от данъците и здравните осигуровки по разни социални програми и мерки за насърчаване на раждаемостта. Стадото, което само блее, но се оставя да го вкарват в кошарата всеки път.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *