Жрица на любовта обезчестила Чарли Шийн

4

Едно от доказано лошите момчета на Холивуд, самият Чарли Шийн, има навика да скандализира обществото с различни изцепки. Този път в интервю за списание Rolling Stone обяви, че е изгубил девствеността си с проститутка.

Чарли бил 15-годишен, когато свил кредитната карта на баща си, за да може да си поръча жрица на любовта. У тях дошло момиче, което имало работното име Кенди. Братовчедът на Чарли – Джои, който бил на същата възраст, също се е възползвал от услугите на Кенди. Всичко това станало в дома на Чарли в неговата стая, докато баща му спял в съседната и нищичко не разбрал.

 Двете момчета се уговорили да прекарат фантастична нощ и тя наистина била такава, спомня си актьорът. Двамата с Джои се редували да правят секс с момичето, като всеки наблюдавал действията на другия и си давали съвети взаимно. Бащата открил след няколко седмици, че липсват пари от картата му и че сделката е направена с фирма, която има съмнителна репутация. Попитал сина си, но той му отвърнал, че си направил подарък, който го превърнал в истински мъж. Бащата не попитал за повече подробности.

Чарли Шийн е любимец на проститутките все още. Той се разтоварва, като си поръчва най-добрите и организира весели оргии. Тази му слабост е причина някои да го наричат краля на жриците на любовта. Актьорът не смята това за изневяра, а просто за начин, по който отмаря и се зарежда за новия си филм. Оргии с порноактриси, много алкохол и кокаин са също негов холивудски специалитет.
Чичо Чарли в стриптийз клуб. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *