Жоро Главата заряза СИК и пристана на ВИС

0
Жоро Главата, докато задоволяваше всички прищевки на Николета Лозанова
Жоро Главата, докато задоволяваше всички прищевки на Николета Лозанова

Синът на убития в бомбен атентат Стоил Славов – Жоро Главата е на път да направи на пух и прах всичко сътворено от баща си, твърдят хора от обкръжението му. Припомняме ви, че  Стоил Славов е един от главните основатели на СИК. Блудният му син Жорко  след като успя да изхарчи огромна част от наследеното си богатство е склонен скорострелно,  да забрави заветите на баща си и да се продаде на безценица на конкурентната групировка ВИС. Обществена тайна е непоносимостта между членовете на двете банди и въпреки че официално ВИК и СИК са в миналото неписаните правила все още важат. Оцелелите членове на 2- те банди поддържат неприязънта си един към друг и всячески си я показват. А това, което прави Георги Стоилов да се сдушва с  хора на ВИК е непростимо предателство.

Напоследък Жоро Главата е избягван от членовете на СИК, поради своето безрасъдство и широки пръсти, за да му дойде умът в главата, но това не му дава право да забива нож в гърба на бащината си групировка…

Новата дружка на Жоро Главата- Ицо Исуса
Новата дружка на Жоро Главата- Ицо Исуса

За кратко време Жоро успя да натрупа много черни точки пред СИК.  Освен това нехранимайкото с лека ръка, пропиля солидна част от богатството на баща си по жени, коли, пиянски вечери  и други скъпоплатени и безсмислени удоволствия. Доста дълго време Георги Стоилов се подвизаваше и с Николета Лозанова. Синът на сикаджийския бос не щадеше пари за скъпи подаръци и други екстри на настоящата половинка на Валери Божинов.  Главата непрекъснато се забъркваше в най – различни долнопробни афери и пошли скандали, което бе другият основен мотив на събратята на баща му да разкарат от главите си лекомисления му син.

Георги Славов обаче вместо да си вземе поука бързо е намерил начин да  премине на другия полюс, възмущават се от СИК. Последно време Жоро Главата може да бъде непрекъснато засечен с Ицо Исуса, който е виден член на ВИС и основен враг на СИК. Жорко всячески се стараел да се хареса на новата си дружка и вършел всякакви гадости за него само и само и той да не го отлюспи. За единия хляб Жоро Главата е забравил тотално, кой е,  какъв е и на кого дължи всичко това и се е хванал като удавник за сламка за Ицо  Исуса….

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *