Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Жоро Бирмата зарязал Ивайла Бакалова заради Преслава

Преслава днес грее щастлива до Жоро Бирмата

Оказа се, че Ивайла Бакалова и фолк дивата Преслава всъщност са си много по – близки, отколкото всички си мислят, поне що се отнася до един мъж –  бизнесменът Жоро Бирмата. Новата любов на Преслава и апетитна хапка, оправната изпълнителка всъщност е отмъкнала, както само тя си знае под носа на Мис България 2001 година – Ивайла Бакалова. Не е много известен факт,  но всъщност преди да се гаджоса с Преслава Жоро Бирмата въртял любов с доста по – възрастната от него, но определено привлекателна Ивайла.

Преси победила в тихата война Ивайла за нула време

Близки до бизнесмена издават, че Жоро Бирмата бил много влюбен в моделката Ивайла Бакалова и непрекъснато засвидетелствал любовта си към нея, както си му е реда с луксозни почивки и скъпи бижута. Смуглата хубавица обаче държала твърде изкъсо разхайтения младок и непрекъснато го проверяла, а ревността й вече идвала в повече на Жоро, когато на небосклона се появила значително по – младата и известна с дивия си нрав Преслава.

Самата изпълнителка на  „Лудата дойде“ признава, че на нея лично не и се е налагало да полага много усилия, за да свали Жоро Бирмата, защото още щом я зърнал на нейно участие,  той  се влюбил в нея. Преси обаче твърди, че не е знаела за Ивайла Бакалова и си е мислела, че Жоро Бирмата е бил свободен и затова нещата между тях са се получили така бързо и спонтанно. Близки до Жоро Бирмата обаче издават,  че той е бил  и с двете по едно време,  а и двете хубавици са били на ясно с този факт,  но никоя не е искала да отстъпи големия залък на другата, докато той сам не е избрал Преслава и разкарал Ивайла.

Запознати пък заподозряха, че новата песен на Преслава „Лудата дойде“ е посветена на Ивайла Бакалова!  ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

5 кометара за Жоро Бирмата зарязал Ивайла Бакалова заради Преслава

  1. Баба Меца Отговор

    03.05.2012 в 9:18

    Да приемат по скоро закона за конфискация на имущество придобито по незаконен начин,да видим тая Бирма какво е работил за да си развейва байрака и прави на велик. При кофитеееее,да събира хартия за хляб.

  2. Кумчо Вълчо Отговор

    03.05.2012 в 12:06

    Че от кога продажбата на наркотици, оръжие и търговията с хубава, млада, цицната плът са престъпление у нас?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *