Жоро Бирмата разкарал Преслава, а не обратното

2
На Жоро му дошло до гуша от приумиците на звездата

Оказа се, че не дружката на Галена е играла шута на сина на Лидия Станоева, а обратното.  Близки до Жоро Бирмата издават, че скъпата и капризна добричка фолк прима буквално го побърквала и въпреки че Преслава се опита да представи разлъката, като дерижирана от нея се оказа, че нещата стоят долу горе така, но не съвсем.

Жоро бързо се насити на Преслава

Светската двойка, която медиите дори ожениха на няколко пъти в действителност се е разделила заради пари, само че не Преси е разкарала милионерския син, а точно обратното.  Всъщност изпълнителката на “ Лудата дойде“ вероятно наистина се е ядосала,че богатото й гадже отказва да инвестира в кариерата й и по специално новият й клип, но не тя е  сложила край на връзката си с Жоро Бирмата, а той защото му дошло до гуша от златотърсачката.

Близки до Жоро Бирмата издават, че той щял да разкара Преслава много по –  рано, но известната със страстните си и налудничеви изпълнения певица успяла да задържи още малко до себе си златната мина и дори се уредила с чифт тузарски дънки за 7 бона, издават от обръжението на милионерския наследник.

Жоро Бирмата разкара Преслава!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *