Мутри готвят покушение срещу Гълъбин Боевски

0

Мутри заплашват живота на Гълъбин Боевски

гълъбин боевскиХора от криминалните среди споделиха, че има огромна вероятност да бъде извършено покушение срещу Гълъбин Боевски, който наскоро бе пуснат изненадващо от затвора в Бразилия. Според тяхната версия, той по един или друг начин е бил принуден да снесе информация за някои от ръководителите на организираната престъпност у нас и връзките им с мафията в Латинска Америка.

Съгласно сведенията, подозрителни лица обикалят около дома на олимпиеца и използват всякакви методи, за да научат какво е местонахождението му. Най – често се обръщали към съседите на щангиста, а съмненията сочат, че тези хора са изпратени от столичните босове, а не от полицията.

Проверка в прокуратурата и вътрешното министерство доказа, че срещу Гълъбин Боевски не е започвана оперативна разработка, нито пък има образувано дело. Настоящият вътрешен министър Цветелин Йовчев пък отрече твърденията, че животът на тежкоатлета е заплашен по какъвто и да е начин, както и че се нуждае от специализирана охрана.

„Ако действително става въпрос за обмен на подобна информация, това няма как да достигне до обществото, защото тя е строго конфиденциална. Това доказва, че въобще не е имало размяна на каквато и да е било информация, няма образувано производство”, каза шефът на МВР.

Спецполицаи пък обясниха, че ако въобще някоя от държавните служби ще се занимава със случая на Гълъбин Боевски, то това може да бъде само ДАНС, които са в тясно сътрудничество с отдела към ГДБОП за международния трафик на дрога.

http://www.youtube.com/watch?v=OqDwiq5BwiY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *